icon-arrow-right
Home VolkerWessels Logistics Development bv

VolkerWessels Logistics Development bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Statutair gevestigd te Rijssen, KvK-nr. 61859788

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

De toegevoegde waarde van de Logistieke sector in Nederland bedraagt € 55 miljard en biedt werkgelegenheid aan maar liefst 813.000 mensen. Met recht kan gesproken worden over een topsector voor de Nederlandse economie. VolkerWessels Logistics Development levert door de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige logistiek vastgoed haar bijdrage aan de sector, zodat Nederland haar logistieke voorsprong kan behouden.

 

VolkerWessels Logistics Development ontwikkelt voor eigen rekening en risico en bezit haar eigen grondbank. Voor de grondbanklocatie zijn concrete plannen ontwikkeld, waardoor binnen de kortst mogelijke tijdspanne een nieuw distributiecentrum gerealiseerd en aan de gebruiker opgeleverd kan worden .

 

Daarnaast biedt VolkerWessels Logistics Development de mogelijkheid om op de locaties van haar eigen grondbank of alternatieve locaties een gebouw op maat te realiseren. Onze filosofie is dat het gebouw dienend moet zijn aan het logistieke proces, wat inhoudt dat het gebouw aansluit bij het gebruik en het logistieke proces in plaats van andersom. Dit geldt niet alleen voor het eerste, maar ook voor de tweede en derde gebruiker. Een slim en innovatief ontwerp past hierbij en de Cradle-to-Cradle gedachte sluit hierbij aan en wordt dan ook door ons omarmd. Vanaf het opstellen van het programma van eisen tot en met het dagelijks onderhoud is VolkerWessels Logistics Development hierin uw partner.

Laatste nieuws

Meer nieuws

VolkerWessels Logistics Development verkoopt nieuw distributiecentrum Welkoop aan...

AMERSFOORT, 29 juni 2020 - Logistiek vastgoedontwikkelaar VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft het nieuwe...

+