icon-arrow-right
HomeNieuws Feestelijke start nieuwbouw servicekantoor en distributiecentrum voor Welkoop van VolkerWessels Logistics Development.

Feestelijke start nieuwbouw servicekantoor en distributiecentrum voor Welkoop van VolkerWessels Logistics Development.

Actueel

Amersfoort 14 februari 2020 - VolkerWessels Logistics Development (VWLD), Welkoop en gemeente Apeldoorn hebben op 12 februari middels een symbolische eerste betonstort de officiële start van de bouw gevierd.

Servicekantoor en distributiecentrum

Voor de ontwikkeling van een servicekantoor van ca. 3.500 m², een distributiecentrum van ca. 20.000 m² en een parkeergarage voor ca. 180 parkeerplaatsen heeft VWLD ca. 4,5 ha grond aangekocht. Vanuit de nieuwe locatie op bedrijventerrein Apeldoorn Noord 2 zal de distributie aan 152 Welkoop-winkels gaan plaatsvinden. Om de groei op beide vlakken te kunnen faciliteren huurt Welkoop 7.000 m² extra ten opzichte van haar huidige vestiging in Ede. Systabo, ook een VolkerWessels onderneming, is verantwoordelijk voor de realisatie. De duurzame ontwikkeling krijgt zonnepanelen op het dak en het certificaat BREEAM Very Good. VWLD zal het project eind oktober 2020 aan Welkoop opleveren.

 

Welkoop vestigt zich met de moderne en duurzame nieuwbouw o.a. tussen de reeds gevestigde bedrijven Boels en Basic-Fit. Mede dankzij de centrale ligging als ook zeer goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein Apeldoorn Noord 2, met haar ligging langs de A50 en nabijheid van de A1, is er momenteel nog slechts een kavel beschikbaar. 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

VolkerWessels Logistics Development verkoopt nieuw distributiecentrum Welkoop aan...

AMERSFOORT, 29 juni 2020 - Logistiek vastgoedontwikkelaar VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft het nieuwe...

+