icon-arrow-right
HomeOver onsVolkerWessels

VolkerWessels

VWLD is onderdeel van de Koninklijke VolkerWessels NV, een Nederlands concern, met zo'n 14.500 medewerkers en zo'n 120 ondernemingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

 

Door samen te werken met VWLD, geniet u gelijk van de kracht van het gehele VolkerWessels concern met uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines; van bouw, ontwikkeling tot infrastructuur en dienstverlening. Daarnaast maakt VWLD als werkmaatschappij gebruik van een hecht, intern netwerk. Wij werken onderling samen op het gebied van business development, juridische zaken, personeelsontwikkeling, assurantiën, financiering en communicatie. Ook worden faciliteiten gedeeld op het gebied van automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

 

De samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers, zorgt voor een snelle en rechtlijnige communicatie en het beste eindresultaat. 

 

> Bekijk alle VolkerWessels bedrijven

Een VolkerWessels onderneming VWLD
+